27 éves, de mindenki 12-nek nézi: hiába akar dolgozni, nem kap munkát a kínai férfi

munka munkakeresés felnőtt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves férfinek hatalmas szüksége lenne a pénzre, hogy támogathassa a családját, azonban senki nem akarja alkalmazni, mivel azt gondolják, hazudik a koráról.

A valóban nagyon fiatalnak tűnő férfi végső elkeseredésében a TikTok-ra töltött fel magáról egy videót, melyben arról beszél, hogy nagyon szeretne végre munkát vállalni. Ahogy mondja, a munkaadók mindig elzavarják, amint meglátják, mivel azt hiszik, hogy egy 12 éves gyerek, aki hazudni próbál a koráról.

Mao Sheng egyre szorultabb helyzetbe kerül gyermeki kinézete miatt, mivel édesapja nemrég sztrókot kapott, így rá maradt a családja eltartása. Azonban képtelen olyan munkaadót találni, aki alkalmazná, mivel a főnökök rettegnek a gyermekmunka-ellenes törvény betartását ellenőrző ellenőröktől - írja a Daily Star.

Szerencsére úgy tűnik, videója meghozta a kívánt hatást, és Mao azóta több állásajánlatot is kapott, ráadásul egyet már el is fogadott, így végre munkába tud állni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.