Itt a vége: mindössze pár hónapig bírta Kulcsár Edina

frizura G.w.M hajfestés Kulcsár Edina hajszín barna haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő még májusban döntött úgy, hogy kipróbál valami újat, de néhány hónap után mégis visszatért eredeti hajszínéhez.

A kétgyermekes családanya éveken át ragaszkodott barna hajszínéhez, de nyár elején úgy döntött, kevertet bele egy kis világos színt is. A rajongói közül sokan hangot adtak nemtetszésüknek és kendőzetlen őszinteséggel elmondták, hogy ez a szőkésbarna hajszín nem áll jól az egykori szépségkirálynőnek. Egyes kommentelők ellenben imádták Edina választását.

Kulcsár Edina viszont most ismét új frizurával jelentkezett, és rajongói legnagyobb örömére visszatért eredeti, barna hajszínéhez, melybe ezúttal már nem kevertek szőke tincseket. A fotóra alig egy nap alatt közel kilencezer reakció érkezett és a hozzászólók nem győzik dicsérni a modell szépségét, aki szerintük ragyog a boldogságtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.