Napi horoszkóp (2022. augusztus 5.): a Nyilas megmutatja erejét, a Bakra visszaáramlik a jó, amit másokkal tett

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nap és a Hold feszült fényszöget alkotnak vasárnap, az érzéseink és az észérvek most ellentmondanak egymásnak. Mégis lehet ma néhány erős felismerésünk! Napi horoszkóp péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Hold feszült fényszöget alkotnak, így ma az észérvek és az érzések ellentmondanak egymásnak. Adódhat egy helyzet, amit másképp ítélsz meg, ha a szívedre hallgatsz, és másképp akkor, ha csak a tényeket nézed. Valóban nehéz ügy!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Úgy látszik, lejárt a kivárás, a mérlegelés ideje. Valamiben lépned, döntened kell, a legvalószínűbb, hogy a párkapcsolatodat illetően. Hallgass a legbelső érzéseidre!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Minden szempontból a maximumot szeretnéd nyújtani, ám ezzel csak feleslegesen túlterheled magad. Mindenben nem lehetsz tökéletes. A mai napon amúgy is csak egyetlen dolgot várnak el tőled: hogy a család középpontja és mókamestere legyél.

Napi horoszkóp (2022. augusztus 5.): a Nyilas megmutatja erejét, a Bakra visszaáramlik a jó, amit másokkal tett Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Nap és a Hold fényszöge jócskán hoz feszültséget és konfliktusokat. Idegeskedéssel nem oldasz meg semmit. Persze nem könnyű nyugalmat erőltetned magadra, amikor olyan sok hibát vélsz felfedezni másokban. De tényleg csak mások lehetnek olyan tökéletlenek?

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Eddig meg voltál győződve arról, hogy csak társaságban érzed igazán elemedben magad. Ma úgy hozhatja a sorsod, hogy egyedül leszel kénytelen részt venni valamiben, legyen az kirándulás, vagy váratlan megbízatás. Élvezni fogod!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma valahogy nem vagy a helyzet magaslatán, ami a szervezőkészségét illeti. Pedig ez nálad meglehetősen szokatlan, s a főnökeidet is kellemetlenül érintheti. Inkább kérj segítséget, ha úgy érzed, összecsaptak a fejed felett a hullámok.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.