Megtámadták az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjét : nem először akarták kirabolni az énekesnőt

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
rablási kísérlet Batánovics Lili kirablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Batánovics Lili énekesnő, aki a 2013-as X-Faktorban csillogtatta meg tehetségét, de szerepelt az Éjjel-Nappal Budapestben is, ugyan most is megijedt a támadástól, de nem hagyta magát, beolvasott a támadóinak. Facebook-posztban írt a mostani és a 9 évvel ezelőtti támadással kapcsolatos érzéseiről. 

A bejegyzésében leírta, hogy 9 évvel ezelőtt két gyerek kirabolta, ami annyira megrázta, hogy utána egy hónapig az utcára sem mert kimenni, még az ételt is vitték neki. Most újra megismétlődött az eset, csak ezúttal már 4 gyerek támadott rá éjjel az utcán.

Batánovics Lili Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ahogy ő írja: "Ma újra megtapasztaltam, hogy belém kötöttek a buszmegállotól egy méterre 4 cigány gyerek! De most nem hagytam magam és be olvastam nekik akármennyire is remegett mindenem! Elmentek de elmondom nektek ha csúnya, ha nem,ha le is győzöm a félelmem, annak ellenére hogy CIGÁNY LÁNY VAGYOK , érik bennem a rasszizmus de nagyon!!!!!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.