Szerednyey Béla és Barabás Kiss Zoltán: "Együtt játszunk, együtt szerelünk"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Barabás Kiss Zoltán Szerednyey Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerednyey Béla és Barabás Kiss Zoltán barátsága végleg megpecsételődött egy közös hobbival, amely mára életformává vált a számukra, sőt a jövőben akár a megélhetésüket is biztosíthatja.

A színházban kollégák, a vízen pedig bajtársak. Több mint harmincéves barátságuk is a hajókhoz kötődik. Béla pont ennyi ideje szerezte meg a vitorlásjogosítványát, nem sokkal később pedig Zolit is „megfertőzte".

"Füreden mögöttem állt egy kis hajóval, később pedig lett egy közös hajónk. Egy időre hűtlen lett, mert elvett egy lovas-úszó hölgyet, akkoriban viccesen csak „lovastengerésznek" becéztem. Eladta a hajót, majd elvált, most pedig megint 'egy csónakban evezünk', sőt, közösen építettünk egy tengerjáró hajót" - mondta el a Hot!-nak Szerednyey. "Azt tervezzük, hogy majd az Adrián utaztatjuk a turistákat; B tervnek sem utolsó. Viszont az elképzelésünk egyelőre elhúzódik, mert mindketten rengeteget dolgozunk idén nyáron" - tette hozzá a színész.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Részletekért keresd a szerdén megjelenő Hot! magazint digitális formában is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.