Napi horoszkóp 2022. augusztus 12.: Az élet áramlás, amit magadból árasztasz, az jut vissza

Forrás: Thinkstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntő telihold hoz feszültséget, de csak olyan konfliktusok jönnek ma, amik szükségszerűek és előremutatóak.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Vízöntő telihold ma alaposan összegabalyítja a szálakat. Szembenézésre késztet, de ne félj ettől. Arra fogsz rájönni, hogy helyesen jártál el, és jó úton jársz most is. Új ötleteid lehetnek viszont a gondok megoldására.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egyre több felelősséget vállalsz magadra, folytonosan a kötelezettségek hálójában élsz. Ráadásul a hozzád tartozóktól is ugyanezt várod el. Közben szenvedsz attól, hogy nem tudsz szabad lenni. Ma legalább engedj egy kicsit a láncokon.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Vízöntő telihold ma erőteljes hatást gyakorol rád. Hoz feszültséget, de mindaz a konfliktus, ami most előkerül, szükségszerű és előremutató. Sok gondodra megoldást találsz a következő napokban.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kicsit kapkodó és szeszélyes vagy a vágyaidban, sok mindent szeretnél egyszerre. Ezzel nincs gond, de előbb adnod is kell, hogy kaphass. Alkoss, szeress, szemlélődj: és oszd meg másokkal! Az élet áramlás, amit magadból árasztasz, az jut vissza.

Forrás: Thinkstock

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy munkahelyi viszálykodás most rossz útra terelődhet, és a bölcs kompromisszumot, úgy tűnik, lehetetlen lenne kicsikarni. Legjobb várni a jövő hétig, hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Ha teheted, vegyél ki szabadságot!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Úgy érezhetted mostanában, hogy az álmaid rendre kudarcot vallanak a megvalósításban. Ám lehet, hogy az álmodozásba eleve beleszövöd a kudarc élményét. Próbáld meg kizárni a negatív erőket, koncentrálj a szépre és jóra, amely körülvesz - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.