Curtis: "Kész vagyok a családalapításra"

család szerelem Barnai Judit Curtis Együtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már többször is felmerültek híresztelések arról, hogy Curtis és szerelme, Barnai Judit szakítottak, a páros kapcsolata erősebb, mint valaha.

A rapper és a kosárlabdázó már két éve alkotnak egy párt. Békében és harmóniában élik mindennapjaikat, de úgy döntöttek, ezt nem mutatják meg másoknak, hanem megtartják maguknak intim pillanataikat. Most a Hot! magazinnak adtak egy meglepően őszinte interjút, ahol olyan kérdések is felmerültek, mint a házasság és a gyermekvállalás.

Curtis és Barnai Judit napjainkban https://www.instagram.com/curtis4ker/

Judit úgy gondolja, hogy a házasság csak egy papír, a gyermekvállalás kérdése azonban annál inkább foglalkoztatja. Abban biztos, hogy az eljegyzésnek is el fog jönni az ideje egyszer, ezt fontosnak is tartja, mivel egy szoros kötődést jelez.

"Judit kiegyensúlyozottsága, határozottsága, végtelen türelme és a szeretete nagyon jó hatással van rám. Úgy érzem, ő az a nő, aki mellett újra megtaláltam önmagam és aki mellett hosszú távon is jól működöm majd. Részemről kész vagyok a családalapításra, és a fiam, Doncsi is biztosan örülne, ha testvérei lennének. Rajtunk biztos nem fog múlni!" - tette hozzá a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.