Ezt mondta Csuti Kulcsár Edina terhességéről

Forrás: Szabó András Csuti -
terhesség vélemény G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Kulcsár Edinával külön utakon járnak, Csuti nem tud és nem is akar véleményt nyilvánítani olyan témákról, amelyek vele nem kapcsolatosak.

Bombaként robbant a hír a héten, hogy Kulcsár Edina terhes G.w.M-től, akivel nyolc hónapja vannak együtt. Természetesen a nagy bejelentés senkit nem hagyott hidegen, és mindenkit érdekel, mit szól ehhez Edina korábbi szerelme, Csuti.

Szabó András Csuti Forrás: Szabó András Csuti

"Bármilyen témában nagyon szívesen válaszolok bárki kérdésére, de Edinával külön utakon járunk. Mind a ketten megtaláltuk a saját boldogságunkat. Csak olyan témákban nyilatkozom, ami mindkettőnkre vonatkozik. A véleményemet csak a közös és saját dolgaimban tudom elmondani" – mondta az üzletember a Borsnak.

Hozzátette, hogy ő mindig készséggel áll mindenki rendelkezésére, és az sem zavarja, ha Edinával kapcsolatban hívják fel, azonban nem tud mindenre válaszolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.