Demcsák Zsuzsa fotó szexi videó bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirobbanó formában van Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető a Money or Love forgatási helyszínén mutatta meg tökéletes alakját.

Nyáron derült ki, hogy a SuperTV2-n debütáló, vadonatúj társkereső műsor, a Money or Love - Fogadj a szerelemre! házigazdája Demcsák Zsuzsa lesz. A feladat pedig nem kicsi, ugyanis a műsort a Karib-térségben forgatják, ráadásul minden nap képernyőn lesz ősszel.

Zsuzsa pár nappal ezelőtt videóban tudatta követőivel, hogy elutazott a műsor forgatásának helyszínére, azonban a rajongói hiába kérdezték tőle, hol is van pontosan, Demcsák titokban tartja ezt az információt. Nemrég viszont újabb videóval jelentkezett, melyben bemutatta, milyen villa szolgál majd új otthonaként az elkövetkező hetekben.

A minap újabb videóval jelentkezett be a közösségi oldalán, ezúttal a csodás helyszínek mellett lenyűgöző alakját is megmutatta a követőinek, akik nem győzték dicsérni a műsorvezetőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.