Dudás Miki és Szigligeti Ivett megtévesztették a rajongókat: ez a helyzet a gyűrűkkel

Forrás: RTL Klub -
Dudás Miklós jegygyűrű Szigligeti Ivett fotó házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy augusztus végi fotó tévesztette meg a rajongókat. A helyzetet Ivett tisztázta. 

Miki és Ivett augusztus végén a közösségi médiában osztott meg egy fotót, ami sokakat megtévesztett, és azt gondolták, hogy az évek óta együtt élő pár végre összeházasodott. Ám a következtetésük, mint ahogy azt Ivett a Reggeliben tisztázta, téves volt.

Dudás Miki elvette párját, Ivettet? Forrás: RTL Klub

Bár Miki már kislányuk születése után, 2019-ben megkérte a kezét, az esküvő egyelőre a tervezgetés fázisában van. A fotó történetét is elmesélte:

„Már tervezgettük az esküvőt, hogy szeretnénk összeházasodni. Elmentünk együtt karikagyűrűt nézni, hogy milyen lenne a nagy napra az igazi. Meg is találtuk. Annyira a szívünkhöz nőtt, hogy úgy döntöttünk, papír ide vagy oda, mi elkezdjük ezt viselni. Tehát hivatalos úton még nem vagyunk házasok, de nem ettől érezzük, hogy összetartozunk" - mesélte a műsorban online bejelentkezve Ivett, aki október 20-ra várja második gyermekét, és nemrég indította el Youtube csatornáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.