Nem volt villogó a biciklijén, ezért 8 nap elzárásra ítélték Szakál Mikit

Forrás: Szakál Miki -
tévés műsorvezető büntetés fogda Szakál Miki elzárás közmunka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Rtl Kéub egykori műsorvezetőjét Nyíregyházán büntették meg, mert nem volt a biciklijén villogó. Szakál Miki annyira zokon vette a szerinte igazsátgtalan eljárást, hogy a 8000 forintos bírságot nem volt hajlandó kfizetni. de nem ez volt az egyetlen büntetése. 

Úgy döntött, hogy a bírságot leüli, be is vonult a börtönbe, de a barátai végül ígéretükhöz híven kiváltották. Ám ezzek az ügynek még nem volt vége:

"A bevonulásomra eljött egy csomó rádióhallgató. Szabadítsátok ki Mikit!, ilyen táblákat hoztak magukkal. Ez viszont újabb hatvanezer forint lett, amit tizenkét nap közmunkával váltottam ki" - mesélte az RTL Klub egykori sztárja a Palikék világa by Manna című műsorban.

Forrás: Szakál Miki

A beszélgetésből az is kiderül, mi mindent csinált Miki, aki jelenleg a Színház és Film Intézet végzős hallgatója azóta, hogy nincs képernyőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.