II. Erzsébet már fentről figyel? Különös égi jelenségre lettek figyelmesek a britek

Forrás: Getty Images/Wpa Pool -
felhő II. Erzsébet brit királynő II. Erzsébet halála II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leanne Bethell különös fotót osztott meg a közösségi oldalán II. Erzsébet halála után. Szerinte az uralkodó már fentről vigyáz rájuk.

Az egész világ egy emberként gyászolja II. Erzsébetet, aki szeptember 8-án hunyta le örökre a szemét. Sokan még mindig alig hiszik el, hogy a királynő nincs többé, ezért minden apró jelre óriási csodaként tekintenek. Ilyen volt azt is, amikor a halála után, a palota mellett egy dupla szivárvány tűnt fel az égen.

A királynő szeretett a szabadban lenni, az utóbbi hetekben pedig különösen sok időt töltött azzal, hogy gyönyörködött a természet adta szépségekben. Így érthető, hogy többen úgy hiszik: a természeten keresztül üzen az elhunyt királynő - írja a Bors.

Közéjük tartozik Leanne Bethell is, aki Facebook-oldalán osztotta meg annak a különös jelenségnek a fotóját, aminek szemtanúja volt: úgy véli ugyanis, hogy a felhők nem más portréját rajzolták ki, mint II. Erzsébetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.