Milliárdos lett a kisfiú, miközben apja a börtönben raboskodott

Amerika rapper milliárdos gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Super Siah, polgári nevén Messiah Bentley életét bizonyára rengeteg gyerek irigyli: a kissrác még csak kilencéves, de már több millió forint értékű dizájnerruhákat hord, illetve mára 1,6 milliárd forintnak megfelelő összeget halmozott fel a bankszámláján.

A kisfiú 2017-ben indította el rapkarrierjét, illetve időközben influenszerként is ismertté vált. Dollármilliós bevételeit nagy sikerű zeneszámainak, videóklipjeinek, illetve a közösségi oldalakon megosztott fotós-videós tartalmainak köszönheti.

Messiah 1,7 milliárdos követőtábora rendszeresen betekintést nyerhet a minisztár fényűző életmódjába is. Klipjeiben hol egy McLaren 570S, hol egy Bentley tetején terpeszkedik elégedetten, miközben – természetesen – ő maga egyelőre csak a luxusautók kicsinyített másaival, egy apró Porsche 911-essel, egy élénksárga Lamborghini Aventadorral és quaddal szaggatja az aszfaltot iskolatársaival.

A csillogó felszín azonban csak a látszat, hiszen a gyermek életét komoly családi drámák nehezítették. Szüleit, Evanie és Billy Bentley-t 2019-ben bűnösnek találta a bíróság kormányzati pénzek ellopásában és személyazonosság-lopás vádjában. Három gyermekükre való tekintettel megúszták a súlyos büntetést, az anyát 366 napra, az apát két évre sittelték le. Utóbbi tavaly szabadult és büszkén konstatálta, hogy fia karrierje addig is virágzott, amíg ő rács mögött ült – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.