Örömhír: megszületett a Sztárban Sztár leszek! énekesnőjének gyermeke

baba Yuli Sztárban sztár leszek! gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészséges kislánynak adott életet a Sztárban Sztár leszek! kubai származású kismamája, Yuli. A baba a spanyol Miel nevet kapta, mely magyarul mézet jelent.

Yuli kubai zenészcsaládból származik, ám egy magyar hegedűművészbe szeretett bele, aki a vasárnap adásba került produkciója során hangszeren kísérte őt. A pár még csak egy éve él Magyarországon, így nyelvünk egyelőre okoz némi gondot Yulinak, de, mint azt korábban elárulta, gyermeke születésétől kezdve tanulja majd a magyart.

A válogatót a nyár elején rögzítették, viszont a forgatáson Yuli már szinte mindenórás várandós volt, ezért a Bors nemrég megkérte őt, meséljen egy kicsit családjuk bővüléséről.

Van egy 10 éves lányom is egy korábbi kapcsolatomból, akit Gergő szintén sajátjaként nevel már hosszú évek óta. Egyébként, amikor csak lehetne, ők is bejönnének a próbákra és félóránként megszoptatnám a kicsit" – mondta a versenyző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.