"Nagyon szégyellem magam" - így reagált Bódi Guszti a család körül kirobbant balhéra

Bódi család családi béke Bódi Guszti legidősebb fia Bódi Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál a Bódi család háza táján, ugyanis a zenész legidősebb fia, Gusztáv azt állítja, szülei kitagadták őt. A napokban Csabi is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, most pedig Guszti szólalt meg.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, egy héttel ezelőtt nyilatkozta az ifjabbik Bódi Guszti, hogy évek óta nem beszélt a szüleivel, kitagadták, kétkezi munkából kell élnie, ezért is jelentkezett a TV2 Séfek séfe című műsorába. Öccse, Bódi Csabi ezzel ellentétben azt állítja, Guszti hazudik.

A legidősebb testvér most a Ripostnak nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban.

„Ez nagyon nehéz. Nem igazán merek már ezzel kapcsolatban mondani semmit. Nagyon kellemetlenül alakult. Nem gondoltam, hogy ennek ilyen drasztikus következményei lesznek. Sajnálom, hogy a kommentek ilyen negatívan hatottak a családra. Nekem ők a legnagyobb emberek a világon. Be kell látni, hogy jobb ezt elengedni, és hogy valószínűleg nem fogjuk tudni ezt megbeszélni úgy, ahogy kell.

Szerintem már soha nem valósul meg az álmom, hogy újra benne legyek a családban. Anyuval sem tudjuk tartani a kapcsolatot, és már nagyon hiányzik..."

– mondta a lapnak Gusztáv, aki hozzátette, nagyon szégyelli magát, és nem szeretett volna csorbát ejteni a család hírnevén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.