Kamilla királyné III. Károly dühkitörés II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas teher nehezedik III. Károly királyra: bár már 73 éves, napirendje továbbra is könyörtelen – éjszakába nyúlóan dolgozik és étkezni is alig áll meg. Nem csoda, hogy nehezen viseli, ha összecsapnak a feje fölött a hullámok.

Az uralkodó, aki nemrég veszítette el édesanyját, II. Erzsébet királynőt, a napokban egy látogatói könyvet írt alá az észak-írországi Hillsborough Castle-ben, ám eltévesztette a dátumot, majd azt is észrevette, hogy tollából erőteljesen folyni kezdett a tinta. Ekkor gurult el a gyógyszere, és jellegzetes brit szóhasználattal káromkodni kezdett. Magyarra fordítva nagyjából így hangzott, amit mondott:

Egyértelmű, hogy Károly rendkívül komoly nyomás alatt áll, ráadásul úgy tűnik, az egészsége sem tökéletes. Egy internetes jós, aki napra pontosan megmondta, mikor hal meg II. Erzsébet, mindössze néhány évet jövendölt számára: szerinte az uralkodó 2026-ban távozik majd közülünk örökre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.