Ráfagyott a PornHub a szegedi 8-as troli jegyautomatájának kijelzőjére

Forrás: www.szeged.hu -
lefagyás jegykiadó automata troll Pornhub trolibusz Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adódott egy kis technikai hiba a szegedi 8-as trolin, amit feltehetleg egy jókedvű utas mindjárt ki is használt. 

Egy szegedi utas küldött be fotókat az egyik szegedi lap szerkesztőségébe, melyeken az látszik, hogy az utolsó felkeresett oldal a lefagyott jegykezelő automatán a PornHub oldala volt.

Forrás: www.szeged.hu

Hogy ez hogyan lehetséges, arra csak találgatások voltak az oldalon, a rejtélyt végül egy buszsofőr oldotta meg: "a fedélzeti jegyautomata fémdobozában tabletek vannak, egy-egy adatkábellel összekötve a jegykiadó géppel, meg persze a csakis a művelethez szükséges programmal. A többi applikáció értelemszerűen használaton kívül van normál esetben, de a rendszerhiba miatt valószínűleg úgy viselkedhetett a készülék, mint egy "mezei" tablet, csak szerencsére internetkapcsolat nélkül" - írja a Szeged365.

A buszsofőr szerint az egyik jókedvű utas észrevehette az anomáliát, és viccből megpróbálta behozni a felnőttfilmes oldalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.