Vidéki árvagyerekből sikeres színész és boldog családapa - Kálid Artúr története

Forrás: Origo -
Kálid Artúr HOT! magazin gyermekotthon ajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elégedetten tekint vissza eddigi életére az 52 éves Kálid Artúr, akinek botrányok ugyan nem szegélyezték az útját, mégsem volt egyszerű minden pillanata. 

Kálid Artúr már tízévesen elhatározta, hogy színész lesz. Gyermekotthonban lakott, majd nevelőszülőknél élt, ma pedig büszke kétgyermekes apa. Számos buktató után célba ért, vidéki árva gyerekből sikeres művésszé és boldog, családos emberré vált – minderről pedig a szerdánként megjelenő HOT! magazinban mesél.

Kálid Artúr gyermekotthonban, majd nevelőszülőknél lakott Forrás: Origo

„Sosem gondolkodtam rajta, mi szeretnék lenni, hiszen kisgyerekkorom óta tudtam, hogy nekem ez az utam. Bár egykori középiskolai osztályfőnököm azt mondta, hogy akkor leszek színész, amikor ő római pápa. Hát, nem láttam még őt a Vatikánban felbukkanni! A tréfát félretéve: amikor később találkoztunk, nagyon elégedett volt velem" – árulja el a lapban.

A cikk folytatásáért, a feleségével való büszkeségük okáért keressétek a HOT!-ot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.