Molnár Gusztáv az elvonóról jelentkezett: "Meg vagyok különböztetve nem jó értelemben"

Instagram / Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv elvonó Fazekas Vivi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv jelenleg elvonón van, igyekszik a gyógyulására koncentrálni, de a hírzárlat ellenére mindenről értesül ráadásul megkülönböztetésben is részesül állítása szerint. 

Molnár Gusztáv elvonón van, de minden hírről értesül. Tudja, hogy volt felesége, Vivi távoltartási végzést kért. "Abszolút nem haragszom rá, hiszem elég sok rossz dolgot csináltam az életemben a betegségem miatt és maximálisan egyetértek a döntésével" - mondta a Blikknek Gusztáv.

"Nem szeretném, ha támadnák a feleségemet, hiszen nem látnak bele, mi történt pontosan. Egy biztos, én nem érzem úgy, hogy cserben hagyott, sőt, helyesen döntött! Az én legfontosabb dolgom, hogy rendbe jöjjek. Most írok neki egy búcsúlevelet, de aztán békén hagyom, hogy élje az életét. Verseket fogok neki írni továbbra is, de már nem fogom elküldeni" - tette hozzá.

Molnár Gusztáv az elvonóról jelentkezett Instagram / Molnár Gusztáv

"Egyetlen dolog zavar, hogy bár teljes hírzárlat van, de akarva akaratlanul megtudok mindent. Ráadásul ismert emberként egy terápián lenni plusz nehézségekkel jár, meg vagyok különböztetve nem jó értelemben" - árulta el Molná Gusztáv, aki a gyógyulására koncentrál.

"Elkezdtem keresni a hitet, ami nem is meglepő, hiszen egy keresztény intézményben vagyok. Jól vagyok, csinálom a terápiát, senkire nem haragszom és viselem a következményeit annak, amit csináltam és megbűnhődöm azért, ahogy eddig éltem és az a célom, hogy egy mosolygós emberként térjek vissza az életbe és hogy mire kimegyek, akkor annyira erős legyek, hogy bármi leperegjen rólam Arra is kell gondolnom, mi lesz azután, ha kimentem, hiszen nincs otthonom és munkám sem. Ez a darab, amely rólam és a helyzetemről szól, egyrészt terápia, másrészt pedig egy lehetőség lehet az újrakezdésre" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.