III. Károly ki akar békülni Harry herceggel és feleségével

békülés Meghan Markle III. Károly Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
III. Károlynak feltett szándéka, hogy királyként helyreállítsa a családi békét.

III. Károly királynak elege van az állandó botrányokból, nem szeretné, ha a családja a továbbiakban a viszályok miatt kerülne a címlapokra. A Daily Mail azt írja, Károly reménykedik abban, hogy a gyász közelebb hozza a családhoz Harryéket, és arra is hajlandó, hogy tárgyaljon Archie és Lilibet címeiről, amiket a Megxit miatt nem kaptak meg.

III. Károly király békét akar a családban Forrás: Getty Images/WPA Rota/Hannah Mckay


A lapnak a királyi család szakértője azt mondta, hogy Károlynak nem lesz egyszerű kitörni az édesanyja árnyékából, felnőni a királynő elképesztő népszerűségéhez. Jó példát kell mutatnia azzal, hogy megpróbálja helyreállítani a családi békét. Károly abban bízik, hogy a temetési ceremóniák során Harry megtapasztalta, mivel járt kilépni a királyi családból, és kicsit meg is bánta azt. A szakértő szerint Meghan is hajlik a békülésre, erre utal az is, hogy négyszemközti találkozót kért apósától. Rendezni akarják a dolgokat, mielőtt Harryvel visszatérnek Kaliforniába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.