Egy bennfentes elárulta, milyen valójában Harry és Vilmos kapcsolata: valami változott

Forrás: MTI/EPA/Yoan Valat -
testvér Vilmos herceg kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bennfentes azt állítja, Vilmos és Harry kapcsolata egyáltalán nem olyan rossz, mint régen.

Azóta, hogy elhunyt II. Erzsébet királynő, az egész világ kíváncsian figyeli, hogy alakul Harry és Vilmos herceg kapcsolata. A testvérpár konfliktusától évek óta hangos a média, úgy tudni, Vilmos az Oprah Winfrey interjú után haragudott meg az öccsére.

Egy királyi bennfentes most azt mondta, néhány nappal ezelőtt a testvérpár Windsorban futott össze, és bár ellenkező irányba tartottak, Vilmos visszafordult, lehúzta a kocsi ablakát, és születésnapja alkalmából felköszöntötte Harryt. Bár ez a gesztus jelentéktelennek tűnhet, fontos mozzanata a testvérek kapcsolatának, ugyanis arra utal, hogy a viszály már a múlté.

Forrás: MTI/EPA/Yoan Valat

A bennfentes arra is kitért, hogy Vilmos számára most az öccsénél sokkal fontosabb az, hogy minden döntésével büszkévé tegye a néhai királynőt -írja a Tyla cikke alapján a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.