Nyerő Páros: Már gyermekük nevét is elárulta Tóth Szabi és Muri Enikő

Forrás: Muri Enikő/Instagram -
Nyerő páros párkapcsolat Muri Enikő gyermek Tóth Szabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn startolt el a Nyerő Páros hatodik évada az RTL Klubon, ahol izgalmakban már az első pillanattól kezdve sem volt hiány. A legutóbbi adásban Muri Enikő és szerelme, Tóth Szabi őszintén vallottak a kapcsolatukról. 

A Nyerő Páros első adásában a zenész arról beszélt a bemutatkozásban, hogy bár már évek óta együtt vannak Muri Enikővel, azonban nem akartak haknizni a kapcsolatukkal, és a közösségi oldalaikat sem akarták telepakolni szerelmes fotókkal. Az énekesnő azonban teljesen mást gondol erről.

Nyerő Páros: Már gyermekük nevét is elárulta Tóth Szabi és Muri Enikő Forrás: Muri Enikő/Instagram

A tegnapi adásban az őszinteségi esten Szabi és Enikő nagyon nyíltan meséltek az érzéseikről a többieknek, Enci elmondta, hogy ő nagyon szeretne zenész szerelme mellett megöregedni, vele megházasodni és közös gyermeket nevelni, akinek már a nevét is tudják: Olívia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.