Újra megnyílik a Vidám Színpad: Götz Anna őrzi elhunyt férje örökségét

Forrás: FEM3 Café -
Vidám Színpad Böröndi Tamás Götz Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vidám Színpad egykori igazgatója, Böröndi Tamás két évvel ezelőtt elkapta a koronavírust, szervezete pedig nem tudta legyőzni a fertőzést.

A 65 esztendős korában elhunyt színművész özvegye, Götz Anna a gyász legnehezebb pillanataiban a munkából merített erőt: a nagy múltú színházban kialakult konfliktusok ellenére sikerre vitte tervét és életre keltette a bizonytalan időre bezárult létesítményt.

Götz Anna és Böröndi Tamás Forrás: FEM3 Café

„Tamásnak rengeteg terve volt. Szeretett volna fiatalítani, ifjú színészekkel új előadásokat színpadra vinni, szélesíteni a repertoárt – ezeket most megvalósítjuk. Mellette voltam hét évig, pontosan tudtam, mit hogyan szeretne. Miután elveszítettem őt, megfogadtam, hogy teljesítem az álmát, és a legnagyobb szakmai alázattal folytatom a munkát. A gyászban rengeteget segített a tudat, hogy talpra kell állnom, mert vár rám a színház" – fogalmazott a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.