Napi horoszkóp 2022. szeptember 27.: az Ikrek a nap nyertese, a Skorpió tartsa magát a tervhez

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mars az Ikrekben, a Hold a Mérlegben – csupa levegős energiák! Ma nagyon intenzív napunk lehet, remek ötletekkel, értékes felismerésekkel.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Meggyűlhet a bajod ma egyes emberekkel. Ezért a munkahelyeden is inkább a régi, megbízható barátokat keresd, ha jót akarsz magadnak. Ha azonban ellenkező nemű a másik, akkor legyél óvatos, nehogy félreértse a közeledést! Te barátként viselkedsz, de benne könnyen vonzalom ébredhet...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Magadba fordulós napod lehet. Vigyázz, nehogy révedezésed végül eltérítsen fontos céljaidtól. Ha túlságosan hagyod, hogy borongós hangulataid messze vigyenek, akkor estére rengeteg teendőd felhalmozódhat. Pedig estére már remek lesz a hangulatod.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy nagyon kedvező bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, ami segít minden törekvésedben. Gyakorlatilag bármi, amibe ma belekezdesz, sikerrel kecsegtet. Az Ikrek Mars különösen nagy lendületet ad a törekvéseidnek.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Te szereted az otthonosságot, és talán azért nem változtattál állást már évek óta, mert fontosabb neked a meghittség, és a megszokott viszonyok. Igazad is van, meg nem is. Ma megint mérlegre tevődhet ez a gondolat.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Most jó lehetőséged adódhat arra, hogy bővítsd a pénzügyi lehetőségeidet. Ehhez azonban először is változtatnod kellene a stílusodon. Ha szerény vagy, legyél rámenősebb, ha túl erőszakos vagy, legyél taktikusabb! A lényeg a meglepetés.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A mai nap a kapcsolatápolás napja lehet. Talán ideje volna a munkahelyeden komolyabb tárgyalásokba bocsátkozni a főnököddel, vagy legalább is jelezni a jelenlétedet, mutatni az aktivitásodat. A jó munkaerőt könnyebb nem észrevenni, mint a rosszat. Otthon is ideje elismertetni a pároddal, mennyi házimunkát végzel, és milyen jól. Hozd szóba - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.