Megszólalt egy közeli barát: Berki Mazsi mély lelki tisztuláson ment keresztül Balin

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
boldogság gyász Berki Mazsi támadás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián öt hónappal ezelőtt hunyt el, özvegye, Berki Mazsi pedig az utóbbi időben egyre boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Hiába éri sok támadás, ezek nincsenek rá hatással.

Berki Krisztián özvegye az elmúlt hónapokban igyekezett továbblépni a gyászon és új életet kezdeni, ami a hírek szerint sikerült neki, hiszen az a hír járja, hogy ismét rátalált a szerelem egy gazdag üzletember személyében.

Mazsi azóta egyre boldogabbnak tűnik, és a Bors információi szerint nincsenek rá komoly hatással az őt ért támadások. Most megszólalt az özvegy a barátnője és jógaoktatója, Anna is.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Ma mesélek egy kicsit arról a mély lelki tisztulásról és elengedésről, amire Mazsinak szüksége volt, mikor összetörve megérkezett Balira. Sosem fogom elfelejteni az első estét, mikor bemutatkozott a csoportnak és bár próbálta tartani magát, de kitört belőle minden addigi fájdalom. Egy emberként érezte át mindenki, aki jelen volt. Egy emberként voltunk mellette és kívántuk neki és a kis Emmácskának, hogy ragyogja be mielőbb boldogság az életüket. Úgy tűnik, az égiek meghallgatták imáinkat és Mazsi végre boldog lehet!" - idézi a lap.

Berki Mazsit sokan támadják azért, mert nem gyászol szívből. Somló Tamás özvegye sem hagyta szó nélkül a nevetgélős videóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.