Napi horoszkóp 2022. október 4.: a Rákot valaki manipulálni próbálja, a Nyilas győzelmet arat

napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten sok segítő fényszög hat ránk, és jó híreket, kedvező fejleményeket hoznak. A Föld és a levegő elem energiái összhangban vannak. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha folyton éppen az ellenkezőjét teszed, mint amit mondasz, azzal teljesen összezavarod a környezetedet. Amit a mai napon kigondolsz, ahhoz végre érdemes lenne tartanod magad. Az ötlet jó, s még annál is jobb a megvalósítás.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Valaki a te támogatásodra szorulhat: ne tagadd meg tőle a segítséget! Egy családtagod miatt is nagyobb anyagi, vagy érzelmi terhet kell magadra vállalni: ez eleinte kellemetlenül érinthet. Az őszinte beszélgetés segít.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr már előre halad és ennek napról napra erősebben érezheted kedvező hatását. A mai napon például a társaság középpontjává válhatsz. Optimistán telik a napod, és a jó kisugárzás elnyeri jutalmát: mindenki a te társaságodra vágyik.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Valaki választás elé akar állítani, így akarja kicsikarni belőled, amit igazából ő szeretne. Csak akkor hajolj meg az akarata előtt, ha ezért te is kapsz cserébe valamit. Különben rosszul fogod érezni magad.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Érzelmileg kissé túlfűtött lehetsz a mai napon. Ez nem baj, ha ezek az érzelmek pozitívak és kiegyensúlyozottak. Ellenkező esetben próbáld megnyugtatni a lelkedet, szellemedet, testedet gyógyteákkal.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A mai napon jobb lenne elkerülni a lehetséges konfliktushelyzeteket. Ezért, ha van választásod, akkor inkább csak olyanokkal találkozz, akik felől biztos lehetsz, akik nem jelentenek kihívást a számodra. Jó barátok, közeli családtagok. Kerüld a rossz szomszédokat!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.