Tóth Andi rosszul lett a koncert után: barátnője vigyázott rá

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
betegség koncert állapot rosszullét Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi már a ValMar hétvégi koncertjére is betegen ment, de semmi sem tarthatta vissza attól, hogy szerelme, Marics Peti mellett legyen. A koncert után azonban rosszabbodott az állapota, végül egy barátnője sietett a segítségére.

A Puskás Stadion Szoborpark több tízezres közönsége előtt lépett fel a ValMar duó, melynek egyik tagja Marics Peti, aki pont aznap ünnepelte 26. születésnapját. A színpadon hatalmas tortával köszöntötték fel, a kulisszák mögött pedig Tóth Andi is jelen volt.

Mint kiderült, az énekesnő nem volt jól, magas lázzal küzdött, de még így is elment szerelme koncertjére.

Tóth Andi Forrás: Instagram/Tóth Andi

"Nagyon rosszul érzem magam, beteg vagyok, lázas" - vallotta be a Blikknek akkor. Később 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben mutatta meg, mennyire rosszul érezte magát. Sápadtan, betakarózva osztott meg magáról videót, amit az egyik legközelebbi barátnője készített róla. Később arról is megosztott egy felvételt, ahogy a lány Andi fejét simogatja, aki láthatóan nincs jól, közben pedig hírt is adott magáról:

"Az én szuperhősöm mindig, mindenkor. Jobban vagyok, köszi mindenkinek az üziket!" - írta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.