Az időutazó figyelmeztet: hamarosan fény derül az Antarktisz titkaira

időutazó Antarktisz Tiktok titok jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magát időutazónak valló TikToker ismét súlyos jóslattal állt elő.

A TokTok-felhasználó, aki magát időutazónak vallja, újabb videójában arról ír, hogy hamarosan gyökeresen megváltozik az életünk: komoly titkok fognak kiderülni.

A videó szerint november 19-én eltörlik az 1961-ben hatályba lépett Antarktisz-egyezményt, ennek következtében pedig megnyitják az eddig csakis tudományos célokra használt területeket a nyilvánosság számára.

"Számos idegen létesítmény és város van, más világok, olyanok, amikről nem is álmodtál" – állítja.

Valójában elég kicsi az esélye, hogy novemberben felbontanák az 53 ország által aláírt egyezményt, ami garantálja a földrész biztonságát és szabályozza a nemzetközi jogi helyzetét.

@timevoyaging Do not go past the orb… #fyp#fypage#timevoyaging#timetravel#timetraveler#viral#xyzbca#2022#conspiracy♬ They are Coming - Truth Needs To Be Out

A TikTokon több állítólagos időutazó is terjeszti jóslatait, melyek közül eddigi tudomásunk szerint még egy sem vált valóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.