Idei utolsó koncertjére készül Majka

tv2 -
utolsó koncert Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon futott a nyári szezonban Majka szekere, teltházas rendezvények sorát tudhatja maga mögött, de ő is tisztában van vele, hogy egy kiadós pihenés nélkül nem lehet ezt sokáig csinálni.

"Október 8-ára felkértek még egy nagy bulira, a budapesti Szabadság téren lesz egy ingyenes koncert, ahol többedmagammal fellépek, de aztán a jövő márciusi SWING bulinkig visszavonulok egy kis időre" – mondta Majka.

Majka tv2

"A Yettel Stage 5G Koncert után a televíziós teendőim mellett kártyázni fogok és olyan leszek, mint egy rendes apuka" - mondta az ózdi hős.

A rapper az idei utolsó koncertjén nem csupán pontot tesz a szezon végére, de egy olyan koncertet vállalt be, melynek missziója, hogy néhány befutott zenész adjon kezdő lökést a pályájuk elején álló tehetségeknek.

Mindeközben összeállt a Sztárban Sztár leszek! 3. évadának mezőnye. A mestereknek idén sem volt könnyű dolguk, hogy kiválasszák, kik azok, akik megmérettethetik magukat a műsorban. A neheze azonban még csak most kezdődik, hiszen hamarosan, október 9-én elindul a verseny, hogy kiderüljön, ki lesz 2022 legsokoldalúbb előadója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.