Nagyon futott a nyári szezonban Majka szekere, teltházas rendezvények sorát tudhatja maga mögött, de ő is tisztában van vele, hogy egy kiadós pihenés nélkül nem lehet ezt sokáig csinálni.

"Október 8-ára felkértek még egy nagy bulira, a budapesti Szabadság téren lesz egy ingyenes koncert, ahol többedmagammal fellépek, de aztán a jövő márciusi SWING bulinkig visszavonulok egy kis időre" – mondta Majka.

Majkatv2

"A Yettel Stage 5G Koncert után a televíziós teendőim mellett kártyázni fogok és olyan leszek, mint egy rendes apuka" - mondta az ózdi hős.

A rapper az idei utolsó koncertjén nem csupán pontot tesz a szezon végére, de egy olyan koncertet vállalt be, melynek missziója, hogy néhány befutott zenész adjon kezdő lökést a pályájuk elején álló tehetségeknek.

Mindeközben összeállt a Sztárban Sztár leszek! 3. évadának mezőnye. A mestereknek idén sem volt könnyű dolguk, hogy kiválasszák, kik azok, akik megmérettethetik magukat a műsorban. A neheze azonban még csak most kezdődik, hiszen hamarosan, október 9-én elindul a verseny, hogy kiderüljön, ki lesz 2022 legsokoldalúbb előadója.