Esküvőjéről vallott a ValóVilág egykori műsorvezetője, Nóci

valóvilág esküvő Czifra Noémi Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűk családi körben mondta ki a boldogító igent Nóci. Az egykori műsorvezető hét év után ment hozzá gyermeke édesapjához, most több részlet is kiderült a nagy napról.

Korábban mi is hírt adtunk arról, hogy Czifra Noémi, vagy ahogy az egész ország ismeri, Nóci egy véletlennek köszönhetően ismerte meg férjét. A szerelmesek most újabb mérföldkőhöz értek, ugyanis hét év után hivatalosan is összekötötték az életüket, ráadásul közös gyermekük születésnapján.

"Ő lett a gyűrűhordozónk is, aki szerint olyan voltam, mint egy természettündér. Meg is hatódtam, amikor azt mondta, apa előtt meghajolok, anya előtt viszont letérdelek, olyan gyönyörű. Fantasztikusan sikerült nap volt, tökéletes megerősítése a mi kötelékünknek, amin még viccelődni is szoktunk. Hiszen van, aki hét év után válni szokott inkább. Nálunk azonban soha nem volt egy pillanat bizonytalankodás" – mondta Nóci a Best magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.