Napi horoszkóp 2022. október 9.: a Bikát elragadja a szenvedély, a Szűz megvédi magát

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap a Bak jegyűek is nagyon szerencsések lesznek, csak bízzák magukat a sorsra! Napi horoszkóp következik a hét utolsó napjára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Telihold van a Kos jegyében. Ez neked a régi befejezését és egy új ciklus kezdetét jelzi. Ma feszültebb lehetsz a szokásosnál, de ez is előremutató, és fontos változásokhoz, változtatásokhoz vezet.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Bármennyire is két lábbal állsz a földön, az érzelmeid néha mégis elragadhatnak. És ha az a stabil talaj nem is olyan jóleső érzés most, akkor mért ne hagynád magad kicsit sodortatni? Engedj a csábításnak!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Szívesen változtatsz a dolgaidon egyik percről a másikra. Ez jó persze, mert soha nem rekedsz meg egy élethelyzetben, de időnként azért meglehetősen meggondolatlanul cselekszel. A Kos telihold csak tovább gyorsít az energiáidon. Tudatossággal viszont kivédheted az ebből fakadó hibákat!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A Kos telihold feszültté tesz. A legjobb, ha ma semmit sem próbálsz tisztázni, inkább kivársz, és engeded, hogy a dolgok maguktól rendeződjenek. Az energiáidat pedig vezesd le valamilyen aktív kikapcsolódásban.

Forrás: Shutterstock

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Talán sokat vállaltál, kicsit túlbecsülted erőidet, és most roskadozol s sokféle elkötelezettség súlya alatt. Büszkeséged ne legyen gátja a segítségkérésnek! Attól még, hogy tanácsot, támogatást kérsz, a tekintélyedet nem éri semmi csorba.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Most már kezd eleged lenni a kötelességtudásból és lelkiismeretességből. Főleg, mivel úgy érzed, mások visszaélnek ezzel. Ma végre állj a sarkadra, és védd meg a saját érdekeidet! Ha hiszed, ha nem, ezt mások is értékelni fogják.

A többi jegy horoszkójáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.