Női csizmák – az őszi stílus alapjai

Forrás: ccc.eu/hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha ősz, akkor egyértelmű, hogy beköszönt a csizmaszezon. Ez a lábbeli, mint örök divat, egészen elképesztő változatokban kapható idén. Olyan típusú színekben, sarokformákban és stílusokban kaphatjuk meg őket most, amilyet korábban még nem tapasztaltuk. Az alábbiakban bemutatjuk a legújabb trendeket.
Forrás: ccc.eu/hu

Különleges bokacsizmák

A szezonban szinte sosem látott kínálat született bokacsizmákból. A különleges minták és az élénk színek idén ugyanis rendkívül divatosnak számítanak. A klasszikus fekete, barna vagy bordó színek mellett olyan modelleket is találunk, amelyek egészen különleges patchwork mintákból állnak. Ezen kívül a szokatlan formájú sarkak is hódítanak idén. A megszokott téglalap, kocka vagy tűsarok mellett találkozhatunk egészen egyedi formákkal, amelyek garantáltan feldobják még a legszimplább szettünket is. Az ilyen lábbelikre pedig igazán érdemes most lecsapni, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy jövőre még tart a kínálat. Már pedig a különleges darabok mindig örök divatnak számítanak.

Forrás: ccc.eu/hu

Platform csizmák – praktikusak és kényelmesek

A különféle bokacipő modellek között ráadásul megjelentek a kifejezetten télre is hordható platform talpú, mély talpi barázdákkal rendelkező típusok is. Az ilyen bokacipők egyrészt magassarkú verzióban úgy tudnak nagyon nőiesek lenni, hogy közben még a legjegesebb úton sem csúszunk el benne. Ráadásul a vastag talpuknak köszönhetően jól tartják a meleget: egyszóval tökéletes nőies téli cipőnek bizonyulnak. Aki pedig nem kedveli a magas sarkakat, ám mégis szeretne egy kis magasítást, azoknak meleg szívvel ajánlható a platformos lapos talpú bokacsizma. Ezek a modellek hagyományos átlagos sarokkal rendelkeznek, vagy teli talpúak, azonban vastag platformréteggel tervezettek. Vagyis a magassarkú csizma hátrányai nélkül lehet akár 10 centis plusz magasságunk általuk. Az ilyen lábbelik egyébként azok számára is tökéletesek, akik télen nem szívesen hordanak magassarkút, mert attól tartanak, hogy elcsúsznak benne. Az ilyen magasított talpakkal ez a probléma is megoldódhat. Hol szerezhetjük be? A legtöbb márkás és trendi cipőket kínáló webáruházban megtalálhatóak, akárcsak a CCC weboldalán. A kinézett cipőket ráadásul nem csak online tekinthetjük meg, hanem élőben is: valamelyik CCC üzletben bármikor felpróbálhatjuk azokat a megvásárlás előtt.

Klasszikus darabok – a stílusos elegancia jegyében

A trendek nem csak a fantáziánkat hagyták idén szárnyalni, de megmaradtak a jól bevált elegáns, stílusos modellek is. A különféle féllábszárig érő klasszikus magassarkú bőrcsizmákkal például nehéz lenne mellé lőni, ahogyan a lapos talpú verzióival is. Az ilyen klasszikus darabok minden stílushoz jól passzolnak. Feldobhatjuk vele a szimpla farmernadrágunkat, vagy kombinálhatjuk az ez évi retró őrület darabjaival. Például a csizma kifejezetten jól mutat a most divatos kötött oversize pulóverekkel, és szintén vagány összeállítást kapunk, ha farmerkabáttal vesszük fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.