Majka: "Tegnap tévétörténelmet írtunk!"

X-Faktor történelmi pillanat nézettség Majka Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka hatalmas örömhírről számolt be a tegnapi Sztárban sztár leszek! adás kapcsán.

Kilenc évvel ezelőtt indult el a Sztárban Sztár a TV2-n, és azóta is a csatorna ikonikus műsorának számít. A konkurens csatorna legsikeresebb műsora ezzel szemben az X-Faktor, és bár az RTL műsora szombatonként, a Sztárban sztár pedig vasárnaponként van képernyőn, mégis egy évben egyszer összetalálkoznak, amikor az X-Faktor szombaton és vasárnap is adásba kerül.

"9 éven keresztül nagyon sokszor nyertük meg heti összesített nézőszámban a versenyt, ám mikor egymás ellen kellett mennie a két shownak, mindig alulmaradtunk. Az elmúlt hetekben viszont olyan szintű nézőszám különbség volt a két műsor közt, hogy nagyon bizakodóak voltunk a tegnapi újabb megmérettetés előtt. Utólag nézve volt is okunk" - kezdte Majka a Facebookon.

Majka TV2

"Tegnap tévétörténelmet írtunk. Mind a 18-49es, és 18-59es korosztályban nagyot ment a Sztárban Sztár Leszek, és végre 9 év után legyűrtük az X Faktort. Gratulálok mindenkinek aki a produkcióban dolgozik. A hajtós, kemény meló hétről hétre meghozta az eredményét."

A csapatának egy fontos versenyzőjét vesztette el Majka vasárnap este a Sztárban sztár leszek! második élő show-jában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.