Digitális szupererő a pénzügyekben

Forrás: Gránit Bank -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy app, hogy már 6 éves kortól számlát nyithass a gyerekednek.
Forrás: Gránit Bank

A mobilra letölthető – és a gyermekek számára 6 éves kortól használható – GRÁNIT Family appot kifejezetten azért fejlesztette a GRÁNIT Bank, hogy támogassa a szülőket a gyermekek pénzügyi tudásának fejlesztésében. Nemcsak az applikáció használata díjmentes, nincs díja a gyermekeknek kibocsátott bankkártyának sem. Díjmentes az applikációhoz tartozó Family gyermekszámla vezetése is, ráadásul a szülő és a gyermek közötti pénzmozgást sem terheli semmilyen díj, amennyiben az egyszeri utalás összege 20 ezer forint alatt marad a Gránit banknál vezetett bankszámlák között.

Nemcsak költségelőnyei miatt élmény a gyermekkel közös pénzkezelés az új applikáció segítségével. A Family appot kifejezetten kiskorúak igényeire szabott játékos funkcionalitással és látványos felhasználói felülettel látta el a GRÁNIT Bank, a biztonságot is szem előtt tartva. A szülők bármikor zárolhatják gyermekük bankkártyáját, illetve egy gombnyomással fel is oldhatják, állíthatják annak limiteit, teljeskörű felügyeletet gyakorolva a kártya felett.

Forrás: Gránit Bank

A gyermekek az appban takarékoskodhatnak saját maguk által meghatározott célra, míg a szülők a zsebpénz növeléséért cserébe különböző feladatokat is kitűzhetnek. A félretett zsebpénzre a GRÁNIT Bank – év végéig tartó akcióban – évi 5 százalékos kamatot fizet (EBKM: 5,00%).

A gyermek bankszámlájához igényelhető bankkártyát a szülő kontrollálja saját mobilbanki applikációján keresztül. Mivel a Family app gyermek és felnőtt alkalmazása valós idejű összeköttetésben van, a gyerek bármikor egy gombnyomással kérhet pénzt az appban a szülőtől és az összeg – ha a szülő elfogadja a kérést – pár másodpercen belül jóvá is íródik a gyerek számláján.

Az. App Store-ból és a Google Play áruházból elérhető app használatához a magyar bankpiacon elsőként teljesen online nyithat számlát a szülő és gyermeke, a gyermek 6 éves korától. A Bank új ügyfele és gyermeke VideóBankos azonosítással, míg a Banknál már számlát vezető ügyfelek szelfis számlanyitást is választhatnak, amennyiben mindketten rendelkeznek chippel ellátott új típusú (2016. január 1. után kiállított) személyi igazolvánnyal.

Részletek: granitfamily.hu

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az abban foglalt információk tájékoztató jellegűek és nem teljes körűek. A kondíciók módosításának jogát a GRÁNIT Bank Zrt. fenntartja. GRÁNIT Family Junior számlanyitás legalább 6. életévét betöltött kiskorú számára kezdeményezhető olyan törvényes képviselője által, aki a GRÁNIT Banknál lakossági bankszámlát nyitott. Az online történő számlanyitás feltétele mind a kiskorú mind pedig törvényes képviselő tekintetében VideóBank esetén plasztik formátumú; Szelfis számlanyitás esetén pedig új típusú, chipes személyazonosító igazolvány. A termék részletes leírása megtalálható a www.granitfamily.hu weboldalon, további feltételeket és kondíciókat a vonatkozó szerződés és az ahhoz kapcsolódó általános szerződési feltételek valamint hirdetmények tartalmazzák, melyek megtekinthetők a Bank honlapján (www.granitbank.hu/hirdetmenyek) valamint a bankfiók ügyfélterében kifüggesztve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.