Botrány: torka szakadtából üvöltött egy pincérrel a népszerű humorista

étterem James Corden pincér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki rendszeresen követi James Corden műsorait, bizonyára nem gondolná, hogy az állandóan víg kedélyűnek tűnő humorista képes tüzet is okádni – pedig még belőle is előtör a vadállat, ha betelik nála a pohár.

A Balthazar nevű, New York-i francia étterem tuladonosa, Keith McNally az Instagramján részletezte, miért tiltotta ki a hírességet nívós vendéglátó egységéből.

Idén októberben Corden és televíziós producerként dolgozó felesége a Balthazarban foglaltak asztalt. A színész neje tojássárgájából kért omlettet salátával. A fogásba azonban némi fehérje is keveredett, amit Corden kifogásolt a pincérnél, aki a bakiról értesítette a felettesét, a posztban csak G.-nek nevezett illetőt.

Az omlettet ugyan kicserélték, ám véletlenül sült krumplit szolgáltak fel mellé saláta helyett. Ekkor szakadt el a cérna Cordennél, aki őrült hangnemben üvöltözni kezdett a felszolgálóval, valamint a szemére vetette, hogy szerinte nem tudja végezni a munkáját.

A felszolgáló elnézést kért és G.-t hívta az asztalhoz, aki végül elsimította az ügyet, valamint egy-egy pohár pezsgővel igyekezett jóvátenni a hibát.

A humoristának egyébként nem ez volt az első balhéja a Balthazarban: júniusban egy ételbe került hajszálon akadt ki, ezért G.-vel akarta kifizettetni az italaikat. McNallynál pedig most szakadt el végleg a cérna: úgy döntött, kitiltja a sztárt az étterméből. James Corden egyelőre nem kommentálta a történteket – írja a hvg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.