plasztikai műtét Reddit Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megszokhattuk, hogy az internet kedvenc csámcsognivalói közé tartoznak a hírességek esztétikai beavatkozásai. A Reddit népe most Tóth Andira szállt rá.

Egy felhasználó két, az énekesnőt ábrázoló fotót montázsolt össze: az egyiken a sztár 15 éves, a másikon pedig jelenlegi arcát láthatjuk. Többen úgy vélik, Andi megcsináltatta az orrát, illetve a száját is feltöltette, viszont akadtak, akik csupán az általános nőiesedésnek tulajdonították a különbségeket.

Tény, hogy a hölgyek arca jelentős változásokon megy keresztül a serdülőkor és a húszas évek kezdetét-közepét magában foglaló időszak alatt, így egyáltalán nem biztos, hogy a vádak valósak. (Az orr formája például a testzsírszázalék csökkenése és arc karcsúsodása során is módosulhat.)

Voltak, akik egyáltalán nem rosszindulattól vezérelve állították, hogy az énekesnő plasztikáztatott: előrebocsátották, hogy ha ez a helyzet, akkor Andi rendkívül ízlésesen és visszafogottan alakíttatta át az arcát. A híresség egyelőre nem reagált a pletykákra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.