Győzike támaszkodva nézte, ahogy Bea helyette is dolgozik - Videó

Ázsia Expressz napszámos Gáspár Győző Ázsia Express munka Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz napokon vannak túl az Ázsia Expressz versenyzői. A folyamatos rohanás, cipekedés és lépcsőzés mellett most ásniuk kellett, ám Gáspár Győző hamar belátta, hogy neki ez a feladat nem fog menni, így Beára hagyta a nehezét.

Gáspár Győzőék körül mindig zajlik az élet. Nincs ez másképp az Ázsia Expressz új évadában sem, Győzike ugyanis már a műsor elején konfliktusba keveredett Gelencsér Timivel és Balogh Szimivel. Végül a showman bocsánatot kért, de viselkedésével sikeresen kivívta a többi versenyző haragját, és a versenyzők körében nem örvend túl nagy népszerűségnek.

Az Ázsia Expressz nemcsak lelkileg, de fizikailag is nagyon megterhelő. Nem elég, hogy Gáspáréknak büntetésből fel kellett lépcsőzniük a római színház tetejére, később négy fát kellett körbekapálniuk, majd körbeásni. Bár a feladatot kettejüknek kellett volna elvégeznie, Győző munka helyett csak utasítgatta Beát, és az ásóra támaszkodva nézte, ahogy felesége dolgozik.

„Olyan öröm nézni, mi? Nagyon szépen megkérlek, hogy gyere és segítsél nekem! Ne a lapátot támasszad!" – pirított rá Bea a férjére, de Győző ennek ellenére sem szállt be a munkába. Ezt azzal indokolta, hogy Bea mezőgazdasági családból jött, neki ez jól meg, ő pedig a színházas futkosás után a vacsorára vágyik, nem pedig kertészkedésre.

"Megmondom őszintén, a cigányok nem bírják a szántást...nem szeretnek napszámba menni."

– jelentette ki. Bea később az utcán dolgozó munkásokhoz hasonlította Győzőt, akik ugyanígy támasztják a szerszámot ahelyett, hogy dolgoznának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.