Olivia Wilde közzétette annak a salátaöntetnek a receptjét, ami miatt szakítottak Jason Sudeikisszel

Harry Styles színésznő rendező lejáratás színész család dadus szakítás kapcsolat Nincs baj, drágám Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A „Nincs baj drágám!" rendezője megosztotta hírhedt „különleges salátaöntetének" receptjét, amelyről korábbi dajkája azt állította, hogy ez volt az oka  küzdelmének és szakításának Jason Sudeikisszel.

A korábbi dadus azt állította, hogy Jason Sudeikist annyira felkavarta Olivia Wilde-dal való szakítása, hogy az autója elé vetette magát: megakadályozandó, hogy gyermekei anyja elmenjen jelenlegi partneréhez, Harry Styleshoz. A színésznő a nála 10 évvel fiatalab szeretőjének még salátát és hozzá egy különleges salátaöntetet is készített az egykori nevelőnő szerint.

Olivia Wilde Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency

Azon az éjszakán, amikor Wilde távozni akart a salátával a kezében, Jason utánament, és videóra vette az egészet, mellyel végül a babysitter szerint el is érte a célját.

Ennek a hírhedt öntetnek a receptjét osztotta meg Insta-sztorjában Wilde, azaz egy képet tett közzé Nora Ephron Heartburn című könyvéből, amelyben a különleges öntet összetevői is olvashatóak.

Olivia és Jason közös közleményt adott ki a dadus nyilatkozataival kapcsolatban:

„Szülőként hihetetlenül felháborít bennünket, hogy két kisgyermekünk egykori dadája hamis és trágár vádakat fogalmaz meg rólunk, nyilvánosan. Az immár 18 hónapja tartó lejáratókampánya, mellyel zaklat bennünket, szeretteinket, közeli barátainkat és kollégáinkat, elérte a csúcspontját. Továbbra is a gyermekeink nevelésére és védelmére fogunk összpontosítani, abban az őszinte reményben, hogy most úgy dönt, békén hagyja a családunkat."

A 38 éves Olivia Wilde és 28 éves partnere, Harry Styles tavaly év elején jöttek össze, azóta alkotnak egy párt. A színésznőnek és Jason Sudeikis színésznek két közös gyermeke van - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.