Napi horoszkóp 2022. október 25.: a Skorpió átlát a hazugságon, a Kos fontos lépésre készül

asztrológia napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keddi nap feszülten alakul a többség számára, de arra viszont nagyon jó, hogy kicsit átgondoljuk a dolgokat, terveket, és van, akinek meglepetést is tartogatnak az események.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Szellőztesd ki a fejed, mielőtt megbeszélnél valami fontosat. A szellemi tisztulásra nem csak azért lesz szükséged, mert ez a beszélgetés hosszúnak ígérkezik. De azért is, hogy friss ésszel, új szemszögből láthasd és értékelhesd a dolgokat.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Valamelyik munkatársad különös figyelmet tanúsít irántad; nem tévedsz, ha vonzalomnak hiszed a dolgot. Ha egyedülálló vagy, akkor egészen bátran vetheted bele magad ebbe az izgalmas kalandba. Ha párkapcsolatban élsz, akkor viszont legyél óvatos!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Unalmasan indul a napod, a munkahelyeden sem találod a helyed. Mégse próbálkozz előbb lelépni: a mai nap még meglepetéssel szolgálhat. Inkább próbálj még kicsit rendet rakni magad körül, és intézz el pár telefont.

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A jó szándékú (vagy legalább is annak tűnő) segítség is okozhat problémát. Például azért, mert a pártfogód olyan elvárásokkal áll elő, amelyek ellenkeznek az elveiddel. Bátran mondj nemet!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Most hajlamos leszel arra, hogy túlságosan zsarnokian lépj fel másokkal szemben. A családtagjaid persze rosszul viselik a követelőzésedet, de a kollégáidból is ellenszenvet válthatsz ki ezzel. Vegyél vissza egy kicsit a tempóból, ne hajszold se önmagadat, se másokat!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ha nem is konkrét hazugság az, amit valaki el akar hitetni veled, de azért alaposan eltúlzott dolog lehet. Ne adj neki túl nagy jelentőséget! És főleg ne alapozd rá a későbbi döntéseidet! Szerencsére neked olyan érzékenyek az antennáid, hogy azonnal kiszúrod, ha valaki manipulálni próbál - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.