Kínos: nem adtak asztalt Meghannak, ezért őrjöngeni kezdett, hogy ő Harry barátnője

étterem balhé Meghan Markle botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle kikérte magának ezt a bánásmódot.

Egy újabb pletyka szerint Markle a házasságuk előtt igyekezett előnyt kovácsolni abból, hogy egy herceggel jár. New York egyik felkapott éttermébe foglalt asztalt számára az asszisztense, állítólag azzal a szöveggel, hogy "az asztal egy olyan személynek lesz, aki egy herceggel jár".

Markle végül a kért időpont előtt húsz perccel érkezett meg, ahol őrjöngeni kezdett, mivel még nem készült el az asztala. Michael Cecchi-Azzolina legújabb könyve szerint magából kivetkőzve ordítozott, hogy ő Harry herceg barátnője és kikéri magának ezt a bánásmódot.

Meghan Markle Forrás: AFP/Angela Weiss

Az asszisztens állítólag azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy a színésznő Harry herceggel jár, és hamarosan össze fognak házasodni, ezért szeretnének kérni egy privát szobát, ahol megvárhatja, amíg elkészül az asztala.

Ekkor azonban még szó sem volt eljegyzésről.

"Az első reakcióm, ahogy sokunké az étteremben, a nevetés volt. Szerencsétlen hostess lány csak pislogott, mit is akar Harry herceg állítólagos partnere. Az étterembe a világ vezető emberei jártak, senkit se érdekelt Harry herceg és a nője" - idézi Michael Cecchi-Azzolinát a Bors.

Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt hozzáment volna Harry herceghez. Podcast sorozatában legutóbb arról az időszakról mesélt, amikor az Áll az alku című vetélkedőben ő volt az egyik táskanyitogató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.