Temetőben gyűjt recepteket ez a nő, az ételeket pedig el is készíti

Forrás: Shutterstock -
síremlék recept temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosie Grant a Marylandi egyetem könyvtárszakos hallgatójaként dolgozott egy washingtoni temetőben. Olyan érdekes dolgokat talált, hogy elindított egy TikTok-csatornát: úgy érezte, ezt másoknak is látnia kell.

Rosie egy olyan sírra bukkant, aminek felirata egy speciális süti receptje volt. A sírkövön csak a hozzávalókat tüntették fel, az egyetemista mégis megpróbálta elkészíteni. Nem ez volt azonban az egyetlen ilyen síremlék, Rosie rájött, hogy az eset nem egyedi. Elkezdett hát receptes sírkövek után kutatni, a TikTokon pedig megmutatja, milyen ételeket készített belőlük. Csatornája olyan népszerű, hogy már segítséget is kap követőitől: aki hasonló sírra bukkan, azonnal elküldi a receptet Rosie-nak - írja a Washington Post.

@ghostlyarchive Best cheese dip ever #gravetok#gravestonerecipe#recipegravestone#taphophile#cemeteryexploring#cemeterytok#recipesoftiktok♬ The Loneliest Time - Carly Rae Jepsen & Rufus Wainwright




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.