Napi horoszkóp 2022. október 28.: a Bika döntéshelyzetbe kerül, a Mérleg felszabadul

asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rák úgy érzi, valaki ki akarja használni, úgyhogy jobb, ha óvatos!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Ha párkapcsolatban élsz, akkor a mai este igen jó alkalmat adhat nektek arra, hogy ha valami összezördülés volt köztetek, azt végre tisztázzátok. Nem kell nagy dologra gondolni. Lehet, hogy egy pohár bor is elég.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Egy fontos családi ügyben rád hárul a döntéshozó szerepe. Neked ez minden eddiginél nehezebb feladatot jelent, mert természeted éppannyira vonzódik az egyik, mint a másik megoldáshoz. Ám mégsem hezitálhatsz tovább!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Eddig húztad-halasztottad, most azonban már nem teheted meg tovább, hogy válasz nélkül hagyj egy fontos kérdést. Az illető, aki feltette neked, a mai napon ultimátumot adhat: dönts végre a közös ügyükben!

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Úgy érzed, valaki ki akarja használni a jóhiszeműségedet. Talán jogos ez az érzés, de, ha amúgy is tartozol az illetőnek, akkor tekintsd ezt jóvátételnek. Ez esetben szemet hunyhatsz felette. Ha nem így van, akkor játssz te nyílt lapokkal!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Már megint neked kell a kezedbe venni a dolgokat. A helyzet addig mérgesedik, amíg te oda nem állsz, határozottan, hogy valaki tévedését helyre hozd. Hiába, erre csak egy Oroszlán képes.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Házsártos vitákba keveredhetsz a mai napon olyan emberekkel, akiket igazából szeretsz. Gondold meg, talán nem is te vagy az, aki vitatkozik. Talán csak valami régi sérelem az, ami a vitát szítja. Engedd el - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.