"Fáj a fejünk, a fülünk" - El akarnak költözni a lakók a drogbotrányba keveredett énekesnő szomszédságából

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos drogbotrány öngyilkosság énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta lázban tartja az országot, hogy ki lehet az a híres magyar énekesnő, akit drogfogyasztás és öngyilkossági kísérletmiatt vittek kórházba. Az üggyel kapcsolatban egyre több részlet lát napvilágot, a Life.hu-nak Zacher Gábor is megszólalt, de az továbbra sem nyilvános, hogy pontosan kiről van szó. A szomszédok azonban nem tesznek lakatot a szájukra, sőt... Elmondták, az énekesnő miatt élhetetlen hely lett a házuk. 

"Nemegyszer fordult már elő, hogy bulikat csapott maguknál. Hatalmas hangzavar és általában hangos zene társult ezekhez a 'kis' baráti összejövetelekhez" – nyilatkozta a Borsnak az egyik szomszéd, egy másik pedig arról beszélt, hogy már azon is gondolkozik, hogy elköltözik a házból.

"Többször szóltunk nekik, de egyszerűen képtelenek felfogni, hogy zavarja a lakóközösséget" – mesélte a lapnak egy földszinti lakó. "Fáj a fejünk, fáj a fülünk. Nem tudom, miket csinálnak ott bent, de az biztos, hogy bőven rontja a mi lakásunk értékét, hogy ennyire nem nyugodt az ingatlan" - tette hozzá.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.