Dobó Kata elmesélte, hogy mit tanult az utolsó párkapcsolati kudarcából.

A színésznő a Háborgás nélkül című beszélgetős műsor legújabb epizódjában beszélt a párkapcsolati buktatóktól. Úgy gondolja, fontos, hogy egy szakítás után leszűrjük a konzekvenciákat.

"Azt gondolom, a megfelelő kérdések feltétele nélkül, és az azokra való válaszolás nélkül, hogy 'Mit tanultam ebből az utolsó kudarcból?', vagy mondjuk nem volt feltétlenül nagy kudarc, de mégis vége lett, ha ott vagyok megint egyedül. Muszáj, hogy leszűrjük a konzekvenciákat, muszáj, hogy azt mondjuk: kiderült, hogy ez és ez a dolog nem tud működni velem, nálam. Akkor ezt a következőkben már kicsit halmozottabban fogjuk meglátni. Mint amikor felhívja valaki a figyelmet a piros autóra, és onnantól kezdve piros autót látsz mindenhol" – mondta Dobó Kata. Ezután a párkapcsolatok és a gyerekkori traumák összefüggéséről beszélt.

Dobó KataFotó: Szabó Gábor - Origo

"Nekem a legőszintébb és legkegyetlenebb jelzése a testemnek, amikor valami olyan történik velem, ami valószínűleg megtörtént, tehát valamiféle kapcsolódása van ezekhez a gyerekkori sérelmekhez. Összehúzódik a gyomrom és iszonyú pici állatka leszek belül, hogy én most nagyon-nagyon nem érzem jól magam ebben a helyzetben. És abból a helyzetből reagálok nagyon rosszul" - idézi a Bors a színésznőt, aki hozzátette, hogy ezek a helyzetek olyan testi tüneteket fognak később okozni, amik nem érik meg.