Megszólalt kapcsolatukról Molnár Nini és Gergő gazda: ez van közöttük valójában

Forrás: RTLKLUB -
Molnár Nini Celeb vagyok ments ki innen Gergő gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hét után véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! hatodik évada, melyet Curtis nyert meg. A dzsungelreality számos intenzív pillanatot tartogatott a játékosok számára; nem csoda hát, hogy úgy tűnt, egy szerelem is szövődött Kolumbia egzotikus őserdejében. Molnár Nini és Gergő gazda nagyon élvezte egymás társaságát a dzsungelben, most pedig arra is fény derült, hogy a való életben hányadán állnak egymással.

A nézők állandóan azt találgatták, vajon mi lehet Molnár Nini divattervező és Múcska Gergő, a Házasodna a gazda egykori férjjelöltje között. A finálé vetítésére érkezve mindketten kifejtették, mit gondolnak kettejük viszonyáról. Sőt, az is kiderült, hogy a reptéren Nini várta Gergőt...

Megszólalt kapcsolatukról Molnár Nini és Gergő gazda: ez van közöttük valójában Forrás: RTLKLUB

"Volt egy kis időnk az idefelé vezető úton megbeszélni, hogy hányadán állunk. Részemről úgy van, hogy majd az idő eldönti. Tényleg nagyon jóban vagyunk és majd meglátjuk, mi lesz"

– mondta Gergő, Nini pedig így folytatta gondolatmenetét:

"Tényleg egy nagyon őszinte és mély barátság alakult ki közöttünk. Majd meglátjuk, hogy ezt el akarjuk-e rontani vagy nem"

– zárta rövidre a divattervező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.