Vigyél színt az őszbe a Mammuttal!

Forrás: Mammut Management Kft. -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki mondta, hogy az ősz csak a bekuckózásról és a forró teáról szól? A Mammut tudja, hogyan vigyél életet a szürke, ködös napokba! A bevásárlóközpontban nyitotta meg kapuit a Notino legújabb üzlete, ahol bepillanthatsz a szépségápolás jövőjébe! Ha pedig mediterrán stílusfrissítésre vágysz, a Mango hamarosan nyíló üzlete vár.
Forrás: Mammut Management Kft.

Virtuális tükör és digitális parfümtanácsadó – futurisztikus szolgáltatások a Notinoban

Az ápolt és egészségtől ragyogó bőr már önmagában elég ok arra, hogy jobban érezzük magunkat az őszi napokon. A Mammutban nemrég nyílt közel 400 négyzetméteres Notino üzlet a legújabb bőrápolási és szépségtrendekkel, valamint innovatív szolgáltatásaival épp ebben segít nekünk. A szépség új birodalmában széles termékkínálatból és olyan exkluzív márkákból is választhatunk, mint a DIOR, a Dr. JART +, a Novellista, a Benefit, a Shiseido, vagy a Maison Margiela.

Az AirParfume techológia segítségével megtalálhatjuk a hozzánk legjobban passzoló illatot, ha pedig bizonytalanok vagyunk, melyik rúzs vagy szemfesték állna igazán jól, egy speciális, virtuális tükörrel próbálhatjuk ki magunkon a legkülönfélébb kombinációkat. Ha tudni szeretnénk, mivel tegyük szebbé bőrünket és hajkoronánkat, a Lancôme Nexa bőrápolási diagnosztika és a Kérastase hajstúdió is a rendelkezésünkre állnak.

A mediterrán stílus esszenciája: Mango hamarosan a Mammutban is

Tengerpart, napfény, életöröm – a mediterrán életmódot és kultúrát testesíti meg immár 35 éve a népszerű spanyol divatmárka, a Mango. A slow life és a részletek tisztelete jelenik meg a márka időtlen kollekcióiban, melyekben a fenntarthatóság is fontos szerephez jut.

A Mango összesen 100 piacon van üzleteivel jelen. A Magyarországon is népszerű márka ez év végén a Mammut Bevásárlóközpontban nyitja meg legújabb üzletét. A több mint 400 négyzetméteres üzlet minden bizonnyal a divatrajongók új kedvence lesz.

Jó tudni! A Mammut Bevásárlóközpont új, izgalmas márkakínálata mellett most a SPOT applikációval teszi még nagyobb élménnyé a vásárlást! Az app letöltésével vásárlásainkkal pontokat gyűjthetünk, amiket extra ajándékokra válthatunk be. Ráadásul mindig képben leszünk a Mammut újdonságairól és a legújabb kedvezményekről is, az interaktív térkép segítségével pedig könnyedén megtaláljuk bármelyik üzletet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.