"Én nem tudtam eldönteni, hogy most itt ülök, vagy nem" - Varga Viktort sokkolta Szirtes Dávid produkciója

Szirtes Dávid Sztárban sztár hasonlóság Varga Viktor Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! mai adásában Szirtes Dávid Varga Viktor bőrébe bújt. Az énekes a helyszínen drukkolt a fiatal tehetségnek, és nagyon nehezen jutott szóhoz a produkció után, szerinte ugyanis Dávid tökéletesen hozta őt.

Szirtes Dávid a Koccintós című dallal robbantotta fel a Sztárban sztár leszek! stúdióját. A fiatal srác tökéletesen levette Varga Viktor hangját és mozgását, a maszkmestereknek hála pedig nehéz volt eldönteni, valóban Szirtes Dávid van-e a színpadon. Erről a helyszínen ülő Varga Viktor így nyilatkozott:

Nem csak Viktor, de a mesterek is odáig voltak Dávid produkciójáért. Babett imádta, hogy a versenyző végre ellazult, Gabi pedig örült, hogy végre azt látta, Dávid is elhiszi, hogy az élet szép, és a jelennek kell élni.

A dicséret természetesen az énekes mellett a sminkeseknek és a maszkosoknak is jár, ugyanis Majka szerint ez volt az idei évad egyik legjobb átalakulása. Nem csoda, hogy a produkciót a mesterek a maximális 30 ponttal jutalmazták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.