Túróczi Zóra édesanyja: "Ő lesz az iskola egyik legnépszerűbb tanulója"

Forrás: Klausrxt/Wikipedia -
eltűnés erdő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak szerint csodaszámba ment, hogy a vasárnap délután eltűnt Zóra épségben megkerült. Bár szülei nagyon aggódtak érte, kiderült, hogy a kislány egy hosszú sétának fogta fel azt, hogy eltévedt és egyáltalán nem esett pánikba a különös helyzettől.

A kisiskolás 3 fokos hidegben éjszakázott, annak pedig kifejezetten örült, hogy lefekvés előtt még láthatott pár kedves őzikét az erdőben.

Forrás: Klausrxt/Wikipedia

Judit azt is hozzátette, hogy Zóra természetesen tisztában van azzal, hogy most ő lesz az iskola egyik legnépszerűbb tanulója.

„A rémálom szerencsés véget ért és hálásak vagyunk az embereknek, hogy ilyen sokan mellettünk álltak a bajban. Az iskolatársak szülei közül is rengetegen jöttek segíteni. Még hetekig mindenki róla fog beszélni, de persze itthon is sokszor szóba hozzuk még a vasárnap éjszakát.

Természetesen megfogadtuk, hogy a jövőben még jobban vigyázunk Zórára, de túlfélteni sem szeretnénk majd. Eleven, talpraesett kislány" – zárta gondolatait Judit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.