Napi horoszkóp 2022. november 17.: a Kosnak titkos rajongója van, a Vízöntő szerencsés

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvező energiákat jeleznek a bolygók a csütörtöki napra, a Nyilasba lépő Merkúr pedig segít átlátni a magasabb összefüggéseket. Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Remek napod lesz. Most valahogy minden egy csapásra sikerülhet, amivel korábban elakadtál. Van egy titkos rajongód! Figyelj oda az árulkodó jelekre – merthogy azok azért vannak!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


A mai nap hozhat olyan konfliktusokat, amelyek fontos és mélyebb kérdésekre világítanak rá. Őrizd meg a türelmedet minden helyzetben, és próbálj meg ráérezni a másik motivációjára. Most nem az ész, hanem az intuíció lesz a segítségedre ebben!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Végre te is észreveszed, hogy folyton játszmákba keveredsz a pároddal. A megoldást az jelentheti, ha nagyon őszinte vagy önmagadhoz, és a másikat is erre kéred. Van ugyanis megoldás, de azt csak akkor látjátok meg, ha teljesen meg tudtok nyílni a másiknak.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A mai nap unalmasnak és fárasztónak ígérkezik. Különösen akkor, ha unalmas és fárasztó a helyszín is, ahol el kell töltened. Ha azonban van esélyed a kimozdulásra, mindjárt jobban fogod érezni magad. Sétálj egyet!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Te nagyon rámenős vagy, és ez mindig is segített az élet harcainak megvívásában. De vigyázz, mert valakinek nagyon szemet szúrhat az akaratosságod. Talán épp egy másik Oroszlánnal akaszthatjátok össze a bajszotokat a mai napon.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Nagyon zavar, ha nem tudod maradéktalanul elvégezni a munkádat. Sajnos, pedig hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy ez mostanában szinte esélytelen. Nagyon sokat vállaltál magadra, ezért folyton kapkodásban vagy.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.